• Despre noi
 • Contact
 • Cookies
 • Termeni și condiții
 • Politica de confidențialitate
 • umbrela-strategica.ro
 • Apărare
 • Intelligence
 • Energie
 • Infrastructură
 • IT&C
 • Siguranță alimentară
 • CĂUTARE
 • Kaspersky VPN Secure Connection are acum o pagină dedicată de transparență și securitate

  Umbrela Strategică Umbrela Strategică -

  Kaspersky a îmbunătățit și extins lista de funcții disponibile pentru utilizatorii Kaspersky VPN Secure Connection, iar serviciul are acum o pagină dedicată de transparență și securitate care explică modul în care serviciul colectează și procesează datele personale ale utilizatorilor în cazul solicitărilor autorităților de aplicare a legii sau ale guvernelor, se arată într-un comunicat transmis redacției Umbrela Strategică.

  În 2021, munca la distanță sau în sistem hibrid continuă în întreaga lume, mulți angajați alegând să lucreze parțial de acasă. În același timp, utilizatorii acordă acum mai multă atenție la ceea ce se întâmplă cu datele lor online și caută să le protejeze. Toate acestea au dus la popularitatea tot mai mare a serviciilor VPN, care sunt acum utilizate pentru protecția datelor sensibile de la job și pentru asigurarea confidențialității personale online.

  Actualizările cheie includ apariția locațiilor-orașe, precum și posibilitatea de a conecta un serviciu Kaspersky VPN la un router de acasă sau la alte dispozitive conectate.

  Cu actualizarea recentă, utilizatorii se pot conecta și la locații-orașe, nu doar la regiuni. Acum 20 de orașe la nivel global sunt disponibile pentru conectare. Locațiile orașelor funcționează în prezent pe dispozitivele Android™, iOS™ și Mac®. Funcția pentru Windows® va deveni disponibilă la începutul anului viitor. În total, utilizatorii se pot conecta la peste 70 de locații din 54 de regiuni.
  În primul rând, acest lucru va crește nivelul de confidențialitate, deoarece există o opțiune de a varia locația fără a schimba țara. În plus, acest lucru va îmbunătăți fiabilitatea conexiunii și performanța serviciului – utilizatorii vor putea selecta un alt grup de servere dacă, din anumite motive, cel optim nu le mai este potrivit.

  Posibilitatea de a conecta routere și alte dispozitive la Kaspersky VPN Secure Connection

  Consumatorii își pot proteja rețeaua Wi-Fi de acasă, conectând routere prin Kaspersky VPN Secure Connection. Această caracteristică este disponibilă și pentru orice dispozitiv care acceptă un client OpenVPN® încorporat sau standard. Dacă un utilizator conectează un router la Kaspersky VPN Secure Connection, toate dispozitivele conectate la acest router vor fi protejate.

  În plus, utilizatorii au posibilitatea de a conecta dispozitive și sisteme de operare (OS) prin OpenVPN la Kaspersky VPN Secure Connection care nu sunt suportate, în prezent, direct de produs. Acestea includ, printre altele, Linux®, Chromebook™, FireTV și AndroidTV.
  Această funcție este disponibilă pentru utilizatorii premium.

  Pagina de transparență și securitate VPN

  Kaspersky VPN Secure Connection are acum propria pagină de transparență și securitate, care explică modul în care serviciul colectează și procesează datele personale ale utilizatorilor în cazul solicitărilor autorităților de aplicare a legii sau ale guvernelor. Această pagină ar trebui să acopere cele mai importante întrebări pe tema confidențialității.

  Lista extinsă a serviciilor de streaming disponibile

  HBO Max a fost acum adăugat la pachetul larg de platforme de streaming disponibile acceptate de Kaspersky VPN Secure Connection. Lista completă a serviciilor de streaming include Netflix, HBO Max, Disney +, Amazon Prime Video, BBC iPlayer și Hulu.

  „Vedem că, în prezent, consumatorii monitorizează mai conștient și mai atent cu cine împărtășesc informații și cum sunt stocate și procesate datele lor. Oamenii învață cum să creeze un mediu mai sigur pentru ei înșiși și există o cerere mare pentru mai multă confidențialitate digitală. Potrivit sondajului Kaspersky, 65% dintre utilizatorii de internet sunt îngrijorați de riscul ca datele personale să fie furate online. Pentru cei îngrijorați de securitatea și confidențialitatea lor, un VPN este un serviciu necesar. Asigurați-vă că utilizați instrumente fiabile cu o modalitate de siguranță și transparentă de procesare a datelor”, a declarat Marina Titova, vicepreședinte, Consumer Product Marketing la Kaspersky.

  Te-ar mai putea interesa

  VIDEO. Avioane de luptă Mirage și Rafale ale aviației franceze, escortate de aeronave de vânătoare rusești deasupra Mării Negre Consilier al președintelui Biden: SUA vor fortifica aliații NATO de pe Flancul estic în cazul unei invazii ruse în Ucraina MApN vrea să cumpere articole de uniformă combat de 31 de milioane de euro

  Ultimele știri

  O dronă MQ-9 Reaper a aviației SUA s-a prăbușit pe pistă la baza aeriană Holloman din Statele Unite Elicopterele Black Hawk fabricate în Polonia primesc certificarea FAA pentru utilizarea de către operatorii civili si comerciali din SUA Previziuni HP pentru 2022: Firmele din domeniul medical sunt mai susceptibile de a fi vizate de atacuri ransomware